2019
Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity
VINŠ, Zbyněk, Karolina MACHÁČKOVÁ a Jiří ZELENÝZákladní údaje
Originální název
Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity
Autoři
VINŠ, Zbyněk, Karolina MACHÁČKOVÁ a Jiří ZELENÝ
Vydání
2019
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele
Belgie
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky
Christmas dishes, Czech beer, Czech cuisine, Easter dishes, Moravian cuisine
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
The aim of the workshop was to highlight Czech traditions, folklore and especially traditional regional dishes. The above topics have been integrated into the natural and social context.