W 2019

Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity

VINŠ, Zbyněk, Karolina MACHÁČKOVÁ a Jiří ZELENÝ

Základní údaje

Originální název

Traditions and Regional Food as a Part of Czech Identity

Autoři

VINŠ, Zbyněk, Karolina MACHÁČKOVÁ a Jiří ZELENÝ

Vydání

2019

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

50701 Cultural and economic geography

Stát vydavatele

Belgie

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova anglicky

Christmas dishes, Czech beer, Czech cuisine, Easter dishes, Moravian cuisine

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

The aim of the workshop was to highlight Czech traditions, folklore and especially traditional regional dishes. The above topics have been integrated into the natural and social context.
Zobrazeno: 26. 12. 2024 19:41