2019
Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic
Autoři
Vydání
International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Australia, 2019
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Prezentace na konferencích
Obor
50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele
Austrálie
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
kulturní dědictví, McDonaldizace, národní identita, tradiční pokrmy
Klíčová slova anglicky
cultural heritage, McDonaldization, national identity, traditional dishes
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změněno: 27. 9. 2019 12:08, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
This presentation aims to explore the hospitality stakeholders' attitudes towards fishing, fish farming, and fish gastronomy in the Czech Republic.
Česky
Tato prezentace se zaměřuje na exploraci postojů stakeholderů k rybářství, rybníkářství a rybí gastronomii v České republice.