k 2019

Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Conference presentation: Attitudes of Hospitality Stakeholders towards Fishing, Fish Farming, and Fish Gastronomy in the Czech Republic

Autoři

Vydání

International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Australia, 2019

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Prezentace na konferencích

Obor

50701 Cultural and economic geography

Stát vydavatele

Austrálie

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

kulturní dědictví, McDonaldizace, národní identita, tradiční pokrmy

Klíčová slova anglicky

cultural heritage, McDonaldization, national identity, traditional dishes

Příznaky

Mezinárodní význam

Návaznosti

DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změněno: 27. 9. 2019 12:08, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

This presentation aims to explore the hospitality stakeholders' attitudes towards fishing, fish farming, and fish gastronomy in the Czech Republic.

Česky

Tato prezentace se zaměřuje na exploraci postojů stakeholderů k rybářství, rybníkářství a rybí gastronomii v České republice.