k 2019

Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods

Autoři

Vydání

International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Australia, 2019

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Prezentace na konferencích

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Austrálie

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

hanácké důlkové koláčky, jaroslavický kapr, kyselica, kyselo, rožmberský kapr, středočeské oteklé vdolky

Klíčová slova anglicky

Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp

Příznaky

Mezinárodní význam

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 27. 9. 2019 12:07, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

This presentation aims to find out the consumers' attitudes towards traditional regional dishes.

Česky

Tato prezentace cílí na nalezení postujů konzumentů k tradičním regionálním pokrmům.