2019
Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Conference presentation: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes towards Traditional Foods
Autoři
Vydání
International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Australia, 2019
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Prezentace na konferencích
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Austrálie
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
hanácké důlkové koláčky, jaroslavický kapr, kyselica, kyselo, rožmberský kapr, středočeské oteklé vdolky
Klíčová slova anglicky
Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 27. 9. 2019 12:07, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
This presentation aims to find out the consumers' attitudes towards traditional regional dishes.
Česky
Tato prezentace cílí na nalezení postujů konzumentů k tradičním regionálním pokrmům.