D 2019

Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine

ZELENÝ, Jiří, Martin FALK a Michal LOŠŤÁK

Základní údaje

Originální název

Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine

Autoři

ZELENÝ, Jiří, Martin FALK a Michal LOŠŤÁK

Vydání

Economics Dept, New York University, NY, The 13th Annual AAWE Conference 2019 in Vienna, Austria, 2019, 6 s. 2019

Nakladatel

AAWE, American Association of Wine Economists

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Obor

50202 Applied Economics, Econometrics

Stát vydavatele

Spojené státy

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

elektronická verze "online"

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

Bayesian multilevel modely, Česká republika, extrinsické atributy, instrinsické atributy, obsah alkoholu, zbytkový cukr

Klíčová slova anglicky

alcohol content, Bayesian multilevel models, Czech Republic, extrinsic attributes, intrinsin attributes, residual sugar

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 4. 6. 2024 01:06, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG CZ

V originále

This paper investigates the intrinsic and extrinsic determinants of wine prices. The data originates from the largest wine competition in the Czech Republic called Prague Wine Trophy including both domestic and imported wines.

Česky

Tento příspěvek zkoumá intrinsické a extrinsické determinanty cen vín. data pocházejí z největší soutěže vín v České republice s názvem Prague Wine Trophy zahrnující domácí a importovaná vína.
Zobrazeno: 4. 11. 2024 23:30