2019
Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine
ZELENÝ, Jiří, Martin FALK a Michal LOŠŤÁKZákladní údaje
Originální název
Modelling the Varying Relationship Between Quality and Price of Wine
Autoři
ZELENÝ, Jiří, Martin FALK a Michal LOŠŤÁK
Vydání
Economics Dept, New York University, NY, The 13th Annual AAWE Conference 2019 in Vienna, Austria, 2019, 6 s. 2019
Nakladatel
AAWE, American Association of Wine Economists
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Obor
50202 Applied Economics, Econometrics
Stát vydavatele
Spojené státy
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
elektronická verze "online"
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
Bayesian multilevel modely, Česká republika, extrinsické atributy, instrinsické atributy, obsah alkoholu, zbytkový cukr
Klíčová slova anglicky
alcohol content, Bayesian multilevel models, Czech Republic, extrinsic attributes, intrinsin attributes, residual sugar
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 4. 6. 2024 01:06, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
This paper investigates the intrinsic and extrinsic determinants of wine prices. The data originates from the largest wine competition in the Czech Republic called Prague Wine Trophy including both domestic and imported wines.
Česky
Tento příspěvek zkoumá intrinsické a extrinsické determinanty cen vín. data pocházejí z největší soutěže vín v České republice s názvem Prague Wine Trophy zahrnující domácí a importovaná vína.