j 2019

Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch

Name (in English)

Fish in the center of events - from gastronomy to tourism

Authors

Edition

C.O.T. business, Praha, C.O.T. media, s. r. o. 2019

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Článek v odborném periodiku (nerecenzovaný)

Field of Study

50701 Cultural and economic geography

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

kapr, rybářství, rybí pokrmy, rybníkářství, teambuilding

Keywords in English

carp, fish dishes, fish farming, fishing, teambuilding

Links

DG18P02OVV057, research and development project.
Změněno: 26/7/2021 20:53, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Firemní teambuildingy již dávno nejsou výsadou pouze malého počtu společností, a existuje nepřeberné množství jejich zaměření. Ale co teambuilding na téma ryb, rybářství či rybníkářství? Jedním z nově se objevujících trendů cestovního ruchu je možnost hotelových hostů vyzkoušet si v rámci svého pobytu řemeslnou práci rybářů.

In English

Corporate teambuilding is no longer the privilege of a small number of companies, and there is a plethora of their focus. But what about teambuilding on fish, fishing or fish farming? One of the emerging trends of tourism is the possibility of hotel guests to try the craftsmanship of fishermen during their stay.