Detailed Information on Publication Record
2019
Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch
ZELENÝ, JiříBasic information
Original name
Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch
Name (in English)
Fish in the center of events - from gastronomy to tourism
Authors
Edition
C.O.T. business, Praha, C.O.T. media, s. r. o. 2019
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Článek v odborném periodiku (nerecenzovaný)
Field of Study
50701 Cultural and economic geography
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
kapr, rybářství, rybí pokrmy, rybníkářství, teambuilding
Keywords in English
carp, fish dishes, fish farming, fishing, teambuilding
Links
DG18P02OVV057, research and development project.
Změněno: 26/7/2021 20:53, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Firemní teambuildingy již dávno nejsou výsadou pouze malého počtu společností, a existuje nepřeberné množství jejich zaměření. Ale co teambuilding na téma ryb, rybářství či rybníkářství? Jedním z nově se objevujících trendů cestovního ruchu je možnost hotelových hostů vyzkoušet si v rámci svého pobytu řemeslnou práci rybářů.
In English
Corporate teambuilding is no longer the privilege of a small number of companies, and there is a plethora of their focus. But what about teambuilding on fish, fishing or fish farming? One of the emerging trends of tourism is the possibility of hotel guests to try the craftsmanship of fishermen during their stay.