ZELENÝ, Jiří. Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch (Fish in the center of events - from gastronomy to tourism). C.O.T. business. Praha: C.O.T. media, s. r. o., 2019, vol. 2019, No 07, p. HORECA & MICE, 1 pp.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Ryba v centru dění aneb od gastronomie po cestovní ruch
Name (in English) Fish in the center of events - from gastronomy to tourism
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition C.O.T. business, Praha, C.O.T. media, s. r. o. 2019.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal (not reviewed)
Field of Study 50701 Cultural and economic geography
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) kapr, rybářství, rybí pokrmy, rybníkářství, teambuilding
Keywords in English carp, fish dishes, fish farming, fishing, teambuilding
Links DG18P02OVV057, research and development project.
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 26/7/2021 20:53.
Abstract
Firemní teambuildingy již dávno nejsou výsadou pouze malého počtu společností, a existuje nepřeberné množství jejich zaměření. Ale co teambuilding na téma ryb, rybářství či rybníkářství? Jedním z nově se objevujících trendů cestovního ruchu je možnost hotelových hostů vyzkoušet si v rámci svého pobytu řemeslnou práci rybářů.
Abstract (in English)
Corporate teambuilding is no longer the privilege of a small number of companies, and there is a plethora of their focus. But what about teambuilding on fish, fishing or fish farming? One of the emerging trends of tourism is the possibility of hotel guests to try the craftsmanship of fishermen during their stay.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:35