D 2019

Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods

ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ, Petr STUDNIČKA a Irena KORBELÁŘOVÁ

Základní údaje

Originální název

Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods

Autoři

Vydání

1st. Sippy Downs, International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Queensland, Australia, od s. 133-137, 5 s. 2019

Nakladatel

Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Obor

50701 Cultural and economic geography

Stát vydavatele

Austrálie

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

elektronická verze "online"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

hanácké důlkové koláčky, jaroslavický kapr, kyselica, kyselo, rožmberský kapr, středočeské oteklé vdolky

Klíčová slova anglicky

Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 30. 10. 2021 21:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

This paper aims to find out the consumers' attitudes towards traditional regional dishes.

Česky

Tento příspěvek cílí na nalezení postujů konzumentů k tradičním regionálním pokrmům.