D
2019
Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ, Petr STUDNIČKA a Irena KORBELÁŘOVÁ
Základní údaje
Originální název
Extended abstract: Previous Sensory Experience and Region of Origin as a Factors Influencing Attitudes Towards Traditional Foods
Vydání
1st. Sippy Downs, International Food Marketing Research Symposium at the University of Sunshine Coast, Queensland, Australia, od s. 133-137, 5 s. 2019
Nakladatel
Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Obor
50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele
Austrálie
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
elektronická verze "online"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
hanácké důlkové koláčky, jaroslavický kapr, kyselica, kyselo, rožmberský kapr, středočeské oteklé vdolky
Klíčová slova anglicky
Central Bohemian swollen doughnuts, hanácko pike pies, jaroslavický carp, kyselo, kyselica, rožmberk carp
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
V originále
This paper aims to find out the consumers' attitudes towards traditional regional dishes.
Česky
Tento příspěvek cílí na nalezení postujů konzumentů k tradičním regionálním pokrmům.
Zobrazeno: 1. 11. 2024 11:21