k 2019

Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny

Name (in English)

Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines

Authors

Edition

11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze, 2019

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Prezentace na konferencích

Field of Study

50701 Cultural and economic geography

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník

Keywords in English

JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar

Tags

International impact

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 20/10/2019 12:48, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Prezentace zahrnovala zveřejnění výsledků z přednázejícího gastronomického workshopu.

In English

The presentation included the publication of results from the previous gastronomic workshop.