ZELENÝ, Jiří. Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny (Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines). In 11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze. 2019.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny
Name (in English) Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition 11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze, 2019.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Presentations at conferences
Field of Study 50701 Cultural and economic geography
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník
Keywords in English JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Tags International impact
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 20/10/2019 12:48.
Abstract
Prezentace zahrnovala zveřejnění výsledků z přednázejícího gastronomického workshopu.
Abstract (in English)
The presentation included the publication of results from the previous gastronomic workshop.
PrintDisplayed: 5/7/2024 15:35