2019
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny
Název anglicky
Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines
Autoři
Vydání
11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze, 2019
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Prezentace na konferencích
Obor
50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník
Klíčová slova anglicky
JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 20. 10. 2019 12:48, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Prezentace zahrnovala zveřejnění výsledků z přednázejícího gastronomického workshopu.
Anglicky
The presentation included the publication of results from the previous gastronomic workshop.