Detailed Information on Publication Record
2019
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny
ZELENÝ, JiříBasic information
Original name
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny
Name (in English)
Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines
Authors
Edition
11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze, 2019
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Prezentace na konferencích
Field of Study
50701 Cultural and economic geography
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník
Keywords in English
JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Tags
International impact
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 20/10/2019 12:48, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Prezentace zahrnovala zveřejnění výsledků z přednázejícího gastronomického workshopu.
In English
The presentation included the publication of results from the previous gastronomic workshop.