2019
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny
ZELENÝ, JiříBasic information
Original name
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny
Name (in English)
Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines
Authors
Edition
11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze, 2019
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Presentations at conferences
Field of Study
50701 Cultural and economic geography
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník
Keywords in English
JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Tags
International impact
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Changed: 20/10/2019 12:48, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Prezentace zahrnovala zveřejnění výsledků z přednázejícího gastronomického workshopu.
In English
The presentation included the publication of results from the previous gastronomic workshop.