k 2019

Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny

Name (in English)

Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines

Authors

Edition

11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze, 2019

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Presentations at conferences

Field of Study

50701 Cultural and economic geography

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník

Keywords in English

JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar

Tags

International impact

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Changed: 20/10/2019 12:48, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Prezentace zahrnovala zveřejnění výsledků z přednázejícího gastronomického workshopu.

In English

The presentation included the publication of results from the previous gastronomic workshop.