k
2019
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny
ZELENÝ, Jiří
Základní údaje
Originální název
Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny
Název anglicky
Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines
Vydání
11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze, 2019
Další údaje
Typ výsledku
Prezentace na konferencích
Obor
50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník
Klíčová slova anglicky
JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
V originále
Prezentace zahrnovala zveřejnění výsledků z přednázejícího gastronomického workshopu.
Anglicky
The presentation included the publication of results from the previous gastronomic workshop.
Zobrazeno: 9. 11. 2024 02:31