k 2019

Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Gastronomické workshopy na VŠH v Praze: Snoubení pokrmů s českými a moravskými víny

Název anglicky

Gastronomic Workshops at VŠH in Prague: Pairing of Meals with Czech and Moravian Wines

Autoři

ZELENÝ, Jiří

Vydání

11. ročník mezinárodní vědecké konference HTV na VŠH v Praze, 2019

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Prezentace na konferencích

Obor

50701 Cultural and economic geography

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník

Klíčová slova anglicky

JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar

Příznaky

Mezinárodní význam

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 20. 10. 2019 12:48, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG EN

V originále

Prezentace zahrnovala zveřejnění výsledků z přednázejícího gastronomického workshopu.

Anglicky

The presentation included the publication of results from the previous gastronomic workshop.
Zobrazeno: 27. 12. 2024 09:33