W 2019

Tradiční česká kuchyně: HTV workshop

ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ and Karolina MACHÁČKOVÁ

Basic information

Original name

Tradiční česká kuchyně: HTV workshop

Name in Czech

Traditional Czech cuisine: HTV Workshop

Authors

ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ and Karolina MACHÁČKOVÁ

Edition

2019

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

50701 Cultural and economic geography

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník

Keywords in English

JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar

Tags

International impact

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 30/10/2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Během workshopu byla degustována vína s označením VOC a tradiční české regionální pokrmy se zaměřením na zvěřinu a lesní plody.

In English

During the workshop, VOC wines and traditional Czech regional dishes with a focus on game and forest berries were tasted.