2019
Tradiční česká kuchyně: HTV workshop
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁZákladní údaje
Originální název
Tradiční česká kuchyně: HTV workshop
Název česky
Traditional Czech cuisine: HTV Workshop
Autoři
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁ
Vydání
2019
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník
Klíčová slova anglicky
JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 30. 10. 2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Během workshopu byla degustována vína s označením VOC a tradiční české regionální pokrmy se zaměřením na zvěřinu a lesní plody.
Anglicky
During the workshop, VOC wines and traditional Czech regional dishes with a focus on game and forest berries were tasted.