Detailed Information on Publication Record
2019
Tradiční česká kuchyně: HTV workshop
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ and Karolina MACHÁČKOVÁBasic information
Original name
Tradiční česká kuchyně: HTV workshop
Name in Czech
Traditional Czech cuisine: HTV Workshop
Authors
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ and Karolina MACHÁČKOVÁ
Edition
2019
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
50701 Cultural and economic geography
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník
Keywords in English
JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Tags
International impact
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 30/10/2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Během workshopu byla degustována vína s označením VOC a tradiční české regionální pokrmy se zaměřením na zvěřinu a lesní plody.
In English
During the workshop, VOC wines and traditional Czech regional dishes with a focus on game and forest berries were tasted.