W
2019
Tradiční česká kuchyně: HTV workshop
ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁ
Základní údaje
Originální název
Tradiční česká kuchyně: HTV workshop
Název česky
Traditional Czech cuisine: HTV Workshop
Další údaje
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník
Klíčová slova anglicky
JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
V originále
Během workshopu byla degustována vína s označením VOC a tradiční české regionální pokrmy se zaměřením na zvěřinu a lesní plody.
Anglicky
During the workshop, VOC wines and traditional Czech regional dishes with a focus on game and forest berries were tasted.
Zobrazeno: 1. 11. 2024 09:14