W 2019

Tradiční česká kuchyně: HTV workshop

ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Tradiční česká kuchyně: HTV workshop

Název česky

Traditional Czech cuisine: HTV Workshop

Autoři

ZIMÁKOVÁ, Blanka, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Karolina MACHÁČKOVÁ

Vydání

2019

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

50701 Cultural and economic geography

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

divočák, JAR škála, paštika s houbami, pražský moučník

Klíčová slova anglicky

JAR scale, pate with mushrooms, Prague dessert, wild boar

Příznaky

Mezinárodní význam

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 30. 10. 2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG EN

V originále

Během workshopu byla degustována vína s označením VOC a tradiční české regionální pokrmy se zaměřením na zvěřinu a lesní plody.

Anglicky

During the workshop, VOC wines and traditional Czech regional dishes with a focus on game and forest berries were tasted.
Zobrazeno: 23. 11. 2024 22:41