2019
Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study
ŽIŽKA, Emil, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠZákladní údaje
Originální název
Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study
Autoři
ŽIŽKA, Emil, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ
Vydání
1. vyd. Praha, od s. 127-139, 141 s. 2019
Nakladatel
The Institute of Hospitality Management In Prague
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-87411-87-2
Klíčová slova anglicky
Czech Republic, Fish Restaurants, Gastronomical Concepts, Just-about-right, Questionnaire, Seafood, Sensory Evaluation
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti
DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změněno: 30. 10. 2021 21:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
The paper aims to find out what is the role of wine as a product complementing fish and seafood dishes. Sensory evaluation and on-line questionnaire were employed.