D 2019

Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study

ŽIŽKA, Emil, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ

Základní údaje

Originální název

Possibilities of Wines and Fish Dishes Pairing: Preliminary Study

Autoři

ŽIŽKA, Emil, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ

Vydání

1. vyd. Praha, od s. 127-139, 141 s. 2019

Nakladatel

The Institute of Hospitality Management In Prague

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-87411-87-2

Klíčová slova anglicky

Czech Republic, Fish Restaurants, Gastronomical Concepts, Just-about-right, Questionnaire, Seafood, Sensory Evaluation

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno

Návaznosti

DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změněno: 30. 10. 2021 21:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

The paper aims to find out what is the role of wine as a product complementing fish and seafood dishes. Sensory evaluation and on-line questionnaire were employed.
Zobrazeno: 1. 11. 2024 09:15