p
2019
Problematika šumivých vín v gastronomii
ZELENÝ, Jiří
Základní údaje
Originální název
Problematika šumivých vín v gastronomii
Název anglicky
The issue of sparkling wines in gastronomy
Vydání
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019
Další údaje
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
Cava, Champagne, Prosecco, Sekt
Klíčová slova anglicky
Cava, Champagne, Prosecco, Sekt
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo upozornit na odlišnosti jednotlivých šumivých vín s ohledem na vinifikaci i senzorické vlastnosti. Důraz byl kladen na gastronomickou složku.
Anglicky
The aim of the requested lecture was to draw attention to the differences of individual sparkling wines with regard to vinification and sensory properties. Emphasis was placed on the gastronomic component.
Zobrazeno: 5. 11. 2024 08:11