p
2019
Problematika šumivých vín v gastronomii
ZELENÝ, Jiří
Basic information
Original name
Problematika šumivých vín v gastronomii
Name (in English)
The issue of sparkling wines in gastronomy
Edition
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019
Other information
Type of outcome
Vyžádané přednášky
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
Cava, Champagne, Prosecco, Sekt
Keywords in English
Cava, Champagne, Prosecco, Sekt
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo upozornit na odlišnosti jednotlivých šumivých vín s ohledem na vinifikaci i senzorické vlastnosti. Důraz byl kladen na gastronomickou složku.
In English
The aim of the requested lecture was to draw attention to the differences of individual sparkling wines with regard to vinification and sensory properties. Emphasis was placed on the gastronomic component.
Displayed: 9/11/2024 23:30