p 2019

Problematika šumivých vín v gastronomii

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Problematika šumivých vín v gastronomii

Name (in English)

The issue of sparkling wines in gastronomy

Authors

Edition

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Vyžádané přednášky

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

Cava, Champagne, Prosecco, Sekt

Keywords in English

Cava, Champagne, Prosecco, Sekt
Změněno: 9/11/2019 18:50, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo upozornit na odlišnosti jednotlivých šumivých vín s ohledem na vinifikaci i senzorické vlastnosti. Důraz byl kladen na gastronomickou složku.

In English

The aim of the requested lecture was to draw attention to the differences of individual sparkling wines with regard to vinification and sensory properties. Emphasis was placed on the gastronomic component.