p 2019

Problematika šumivých vín v gastronomii

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Problematika šumivých vín v gastronomii

Název anglicky

The issue of sparkling wines in gastronomy

Autoři

ZELENÝ, Jiří

Vydání

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2019

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

Cava, Champagne, Prosecco, Sekt

Klíčová slova anglicky

Cava, Champagne, Prosecco, Sekt
Změněno: 9. 11. 2019 18:50, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG EN

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo upozornit na odlišnosti jednotlivých šumivých vín s ohledem na vinifikaci i senzorické vlastnosti. Důraz byl kladen na gastronomickou složku.

Anglicky

The aim of the requested lecture was to draw attention to the differences of individual sparkling wines with regard to vinification and sensory properties. Emphasis was placed on the gastronomic component.
Zobrazeno: 29. 12. 2024 13:45