TURNEROVÁ, Lenka a Eva OTTOVÁ. SENIORS AND EXPERIENTIAL GASTRONOMY AS A TOOL TO IMPROVE THE PERFORMANCE OF A TOURIST DESTINATION. Online. Praha: Institute of Hospitality Management in Prague 8., 2019, s. 111-118. ISBN 978-80-87411-87-2.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název SENIORS AND EXPERIENTIAL GASTRONOMY AS A TOOL TO IMPROVE THE PERFORMANCE OF A TOURIST DESTINATION
Autoři TURNEROVÁ, Lenka a Eva OTTOVÁ.
Vydání Praha, od s. 111-118, 8 s. 2019.
Nakladatel Institute of Hospitality Management in Prague 8.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-87-2
Klíčová slova anglicky Catering Facilities, Destination, Gastronomy, Globalization, Segment 55+, Seniors, Tourism, Travel Agencies
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: PhDr. Eva Ottová, učo 4028. Změněno: 13. 11. 2019 21:53.
Anotace
International trade of networks of multinational companies creates a homogeneous environment that completely eliminates domestic specifics. At this moment, the solution is in the concept of tourism, which should offer such services that will make individual destinations so unique that the client chooses them as their priority. The research concentrates on the analysis of the results of the questionnaire survey, which showed preferences of respondents aged 55+ for this type of travelling. The research is the second stage of monitoring the preferences of the 55+ segment in the field of adventure tourism.
VytisknoutZobrazeno: 9. 7. 2024 02:32