2019
Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy
MICHAL, Veselý, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Strejček DAVIDZákladní údaje
Originální název
Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy
Název anglicky
Rémy Martin Cognac Fine Champagne Sensory Workshop: Pairing with Autumn Dishes
Autoři
MICHAL, Veselý, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ a Strejček DAVID
Vydání
2019
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
Accord Royal, terroir, VSOP, uzení pilinami, XO
Klíčová slova anglicky
Accord Royal, sawdust smoking, terroir, VSOP, XO
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Účelem workshopu bylo upozornit na senzorické rozdíly v portfoliu prezentované značky s následnými odlišnostmi v možnostech párování s pokrmy.
Anglicky
The purpose of the workshop was to draw attention to sensory differences in the portfolio of the brand presented with the following differences in the possibilities of pairing with dishes.