Detailed Information on Publication Record
2019
Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy
MICHAL, Veselý, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ and Strejček DAVIDBasic information
Original name
Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy
Name (in English)
Rémy Martin Cognac Fine Champagne Sensory Workshop: Pairing with Autumn Dishes
Authors
MICHAL, Veselý, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ and Strejček DAVID
Edition
2019
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
Accord Royal, terroir, VSOP, uzení pilinami, XO
Keywords in English
Accord Royal, sawdust smoking, terroir, VSOP, XO
Tags
International impact
Změněno: 30/10/2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Účelem workshopu bylo upozornit na senzorické rozdíly v portfoliu prezentované značky s následnými odlišnostmi v možnostech párování s pokrmy.
In English
The purpose of the workshop was to draw attention to sensory differences in the portfolio of the brand presented with the following differences in the possibilities of pairing with dishes.