W 2019

Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy

MICHAL, Veselý, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ and Strejček DAVID

Basic information

Original name

Degustační workshop Rémy Martin Cognac Fine Champagne: párování s podzimními pokrmy

Name (in English)

Rémy Martin Cognac Fine Champagne Sensory Workshop: Pairing with Autumn Dishes

Authors

MICHAL, Veselý, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ and Strejček DAVID

Edition

2019

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

Accord Royal, terroir, VSOP, uzení pilinami, XO

Keywords in English

Accord Royal, sawdust smoking, terroir, VSOP, XO

Tags

International impact
Změněno: 30/10/2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Účelem workshopu bylo upozornit na senzorické rozdíly v portfoliu prezentované značky s následnými odlišnostmi v možnostech párování s pokrmy.

In English

The purpose of the workshop was to draw attention to sensory differences in the portfolio of the brand presented with the following differences in the possibilities of pairing with dishes.