W 2019

Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy

HLAVÁČ, Václav, Jakub ABRAHAM, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ

Základní údaje

Originální název

Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy

Název anglicky

Herencia de Plata Tasting Workshop: Pairing with Mexican Dishes

Autoři

HLAVÁČ, Václav, Jakub ABRAHAM, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ

Vydání

2019

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado

Klíčová slova anglicky

agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 21:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Účelem workshopu bylo rozpoznání jednotlivých teqiul dle délky zrání, včetně zahrnutí jednoho mezcalu. Diskuse byla vedena na téma tequila v současné gastronomii.

Anglicky

The purpose of the workshop was to identify each tequila by maturation duration, including the inclusion of one mezcal. The discussion was conducted on the topic of tequila in contemporary gastronomy.