W
2019
Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy
HLAVÁČ, Václav, Jakub ABRAHAM, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ
Základní údaje
Originální název
Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy
Název anglicky
Herencia de Plata Tasting Workshop: Pairing with Mexican Dishes
Další údaje
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado
Klíčová slova anglicky
agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado
Příznaky
Mezinárodní význam
V originále
Účelem workshopu bylo rozpoznání jednotlivých teqiul dle délky zrání, včetně zahrnutí jednoho mezcalu. Diskuse byla vedena na téma tequila v současné gastronomii.
Anglicky
The purpose of the workshop was to identify each tequila by maturation duration, including the inclusion of one mezcal. The discussion was conducted on the topic of tequila in contemporary gastronomy.
Zobrazeno: 23. 11. 2024 00:00