W
2019
Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy
HLAVÁČ, Václav, Jakub ABRAHAM, Jiří ZELENÝ and Zbyněk VINŠ
Basic information
Original name
Degustační workshop Herencia de Plata: párování s mexickými pokrmy
Name (in English)
Herencia de Plata Tasting Workshop: Pairing with Mexican Dishes
Other information
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado
Keywords in English
agave, añejo, gran reserva, mezcal, reposado
Tags
International impact
V originále
Účelem workshopu bylo rozpoznání jednotlivých teqiul dle délky zrání, včetně zahrnutí jednoho mezcalu. Diskuse byla vedena na téma tequila v současné gastronomii.
In English
The purpose of the workshop was to identify each tequila by maturation duration, including the inclusion of one mezcal. The discussion was conducted on the topic of tequila in contemporary gastronomy.
Displayed: 22/11/2024 20:20