2020
Krizové řízení se zaměřením na management bezpečnosti potravin během pandemie COVID-19.
CHADT, Karel a Marek MERHAUTZákladní údaje
Originální název
Krizové řízení se zaměřením na management bezpečnosti potravin během pandemie COVID-19.
Autoři
CHADT, Karel a Marek MERHAUT
Vydání
odborný recenzovaný dvouměsíčník o zabezpečovací technice, ochraně majetku, osob a informací - Security magazín, Praha, Security Media s.r.o. 2020, 1210-8723
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky
management bezpečnosti potravin, Coronavirus, potravinářský průmysl, zásobování potravinami, prevence, hygiena, stravování, světová zdravotnická organizace, prevence
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 11. 6. 2020 16:31, doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.