J 2020

Krizové řízení se zaměřením na management bezpečnosti potravin během pandemie COVID-19.

CHADT, Karel a Marek MERHAUT

Základní údaje

Originální název

Krizové řízení se zaměřením na management bezpečnosti potravin během pandemie COVID-19.

Autoři

CHADT, Karel a Marek MERHAUT

Vydání

odborný recenzovaný dvouměsíčník o zabezpečovací technice, ochraně majetku, osob a informací - Security magazín, Praha, Security Media s.r.o. 2020, 1210-8723

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova anglicky

management bezpečnosti potravin, Coronavirus, potravinářský průmysl, zásobování potravinami, prevence, hygiena, stravování, světová zdravotnická organizace, prevence

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 11. 6. 2020 16:31, doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Zobrazeno: 22. 12. 2024 19:13