J
2020
Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.
CHADT, Karel and Marek MERHAUT
Basic information
Original name
Impaktovaný článek: Sugar vs. Stevia rebaudiana - Evaluation of Sugar Substitute in Production of Strawberry Ice-Cream Mixture in Terms of Healthy Lifestyle Management.
Name in Czech
Cukr vs. Stevia rebaudiana Hodnocení náhražky cukru při výrobě jahodové zmrzlinové směsi z pohledu řízení zdravého životního stylu
Authors
CHADT, Karel and Marek MERHAUT
Edition
Listy Cukrovarnické a Řepařské - IF (2019): 0,263, Praha, Výzkumný ústav cukrovarnický - VUC Praha a.s. 2020, 1210-3306
Other information
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
40500 4.5 Other agricultural sciences
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
Key words: Stevia rebaudiana, ice cream mixture, artificial sweetener, analysis, sensory evaluation, sugar, healthy lifestyle management.
Keywords in English
Stevia rebaudiana, zmrzlinová směs, umělé sladidlo, analýza, senzorické hodnocení, cukr, management zdravého životního stylu.
Tags
International impact, Reviewed
Displayed: 22/12/2024 15:35