k 2020

Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events

Autoři

Vydání

Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2020, 2020

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Prezentace na konferencích

Obor

50404 Antropology, ethnology

Stát vydavatele

Portugalsko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova anglicky

Authentic food, Cultural tourism, Gastronomy festivals, Photo-elicitation

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 4. 11. 2021 19:18, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Purpose of this paper is to identify the innovations in traditional food at culinary events in the Czech Republic, to classify these emerging innovation aspects and to explore the attitudes of chefs and visitors of culinary events towards these innovative aspects.