2020
Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Conference presentation: Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events
Autoři
Vydání
Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2020, 2020
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Prezentace na konferencích
Obor
50404 Antropology, ethnology
Stát vydavatele
Portugalsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky
Authentic food, Cultural tourism, Gastronomy festivals, Photo-elicitation
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 4. 11. 2021 19:18, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
Purpose of this paper is to identify the innovations in traditional food at culinary events in the Czech Republic, to classify these emerging innovation aspects and to explore the attitudes of chefs and visitors of culinary events towards these innovative aspects.