2021
Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events
ZELENÝ, Jiří, Petr STUDNIČKA a Zbyněk VINŠZákladní údaje
Originální název
Qualitative Photo-Based Analysis of Product Innovations in Culinary Tourism: Case of Traditional Food at Czech Culinary Events
Autoři
Vydání
Singapore, Advances in Tourism, Technology and Systems, od s. 421-433, 13 s. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 209, 2021
Nakladatel
SpringerLink
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor
50902 Social sciences, interdisciplinary
Stát vydavatele
Singapur
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
elektronická verze "online"
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-981-334-259-0
Klíčová slova anglicky
Authentic food, Cultural tourism, Gastronomy festivals, Photo-elicitation
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 31. 3. 2022 23:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
The purpose of this paper is to identify the innovations in traditional food at culinary events in the Czech Republic, to classify these emerging innovation aspects and to explore the attitudes of chefs and visitors of culinary events towards these innovative aspects.