Detailed Information on Publication Record
2020
Autentická vína v gastronomii
ZELENÝ, JiříBasic information
Original name
Autentická vína v gastronomii
Name (in English)
Authentic wines in gastronomy
Authors
Edition
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2020
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Vyžádané přednášky
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
komplexnost, konzument, niche market, oxidace
Keywords in English
complexity, consumer, niche market, oxidation
Změněno: 11/12/2020 14:27, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo poukázat na tržní potenciál autentických vín a překážky v masové penetraci trhu.
In English
The aim of the requested lecture was to point out the market potential of authentic wines and obstacles to mass market penetration.