p 2020

Autentická vína v gastronomii

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Autentická vína v gastronomii

Název anglicky

Authentic wines in gastronomy

Autoři

Vydání

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2020

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

komplexnost, konzument, niche market, oxidace

Klíčová slova anglicky

complexity, consumer, niche market, oxidation
Změněno: 11. 12. 2020 14:27, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo poukázat na tržní potenciál autentických vín a překážky v masové penetraci trhu.

Anglicky

The aim of the requested lecture was to point out the market potential of authentic wines and obstacles to mass market penetration.