W 2020

Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP, Jiří ZELENÝ et. al.

Základní údaje

Originální název

Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska

Název anglicky

Workshop: Traditional cuisine of Chodsko and Plzeňsko

Autoři

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP a Jiří ZELENÝ

Vydání

2020

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

50701 Cultural and economic geography

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

brambory, Gastro-eventy, knedlíky, luštěniny, Šumava

Klíčová slova anglicky

potatoes, gastro events, dumplings, legumes, Šumava

Příznaky

Mezinárodní význam

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 30. 10. 2021 21:34, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Můžeme se těšit na ukázky tradičních pokrmů zmíněných regionů doprovázené komentáři o jejich původu, způsobech přípravy, využití ve společnosti daného regionu atd.

Anglicky

We can look forward to examples of traditional dishes of the mentioned regions accompanied by comments about their origin, methods of preparation, use in the society of the region, etc.