Detailed Information on Publication Record
2020
Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP, Jiří ZELENÝ et. al.Basic information
Original name
Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska
Name (in English)
Workshop: Traditional cuisine of Chodsko and Plzeňsko
Authors
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP and Jiří ZELENÝ
Edition
2020
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
50701 Cultural and economic geography
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
brambory, Gastro-eventy, knedlíky, luštěniny, Šumava
Keywords in English
potatoes, gastro events, dumplings, legumes, Šumava
Tags
International impact
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 30/10/2021 21:34, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Můžeme se těšit na ukázky tradičních pokrmů zmíněných regionů doprovázené komentáři o jejich původu, způsobech přípravy, využití ve společnosti daného regionu atd.
In English
We can look forward to examples of traditional dishes of the mentioned regions accompanied by comments about their origin, methods of preparation, use in the society of the region, etc.