2020
Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP, Jiří ZELENÝ et. al.Základní údaje
Originální název
Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska
Název anglicky
Workshop: Traditional cuisine of Chodsko and Plzeňsko
Autoři
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP a Jiří ZELENÝ
Vydání
2020
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
50701 Cultural and economic geography
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
brambory, Gastro-eventy, knedlíky, luštěniny, Šumava
Klíčová slova anglicky
potatoes, gastro events, dumplings, legumes, Šumava
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 30. 10. 2021 21:34, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Můžeme se těšit na ukázky tradičních pokrmů zmíněných regionů doprovázené komentáři o jejich původu, způsobech přípravy, využití ve společnosti daného regionu atd.
Anglicky
We can look forward to examples of traditional dishes of the mentioned regions accompanied by comments about their origin, methods of preparation, use in the society of the region, etc.