W 2020

Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP, Jiří ZELENÝ et. al.

Basic information

Original name

Workshop: Tradiční kuchyně Chodska a Plzeňska

Name (in English)

Workshop: Traditional cuisine of Chodsko and Plzeňsko

Authors

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Martin POP and Jiří ZELENÝ

Edition

2020

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

50701 Cultural and economic geography

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

URL

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

brambory, Gastro-eventy, knedlíky, luštěniny, Šumava

Keywords in English

potatoes, gastro events, dumplings, legumes, Šumava

Tags

International impact

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 30/10/2021 21:34, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

ORIG EN

V originále

Můžeme se těšit na ukázky tradičních pokrmů zmíněných regionů doprovázené komentáři o jejich původu, způsobech přípravy, využití ve společnosti daného regionu atd.

In English

We can look forward to examples of traditional dishes of the mentioned regions accompanied by comments about their origin, methods of preparation, use in the society of the region, etc.
Displayed: 26/12/2024 18:00