u 2020

Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19

STUDNIČKA, Petr

Basic information

Original name

Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19

Name (in English)

IHM Opinions and Suggestions for Solving the Current Critical Situation of Tourism, Hospitality, Gastronomy and Spa Industry in the Czech Republic in Connection with the COVID-19 pandemic

Edition

Praha, 5 pp. 2020

Publisher

Vysoká škola hotelová

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Special-purpose publication

Field of Study

50204 Business and management

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

cestovní ruch, Česká republika, gastronomie, hotelnictví, lázeňství, pandemie COVID-19

Keywords in English

tourism, Czech Republic, gastronomy, hospitality, spa, COVID-19 pandemic
Changed: 4/1/2021 22:36, Ing. Petr Studnička, PhD.

Abstract

V originále

Materiál obsahuje 12 opatření k záchraně cestovního ruchu v České republice v rámci pandemie COVID-19.

In English

The material contains 12 measures to save travel and tourism industry in the Czech Republic within the COVID-19 pandemic.